1) PROCEDIMENT DE COMPRA

S'obriran els formularis per fer comandes durant una setmana. La setmana següent s'iniciaran els tràmits per a fer el transport. Dimarts i Dimecres per Barcelona província. Girona, Lleida i Tarragona províncies s'entregaran cada 20 dies.

El procés de compra en la pàgina web consta dels següents passos:

  • Navegar pel catàleg de productes del lloc web i afegir a la cistella aquells productes que siguin de l’interès del comprador.
  • Fer clic sobre la cistella o carret de la compra i, després de verificar que tots els ítems en ell inclosos són els que interessen al comprador, fer clic a “Anar al pagament”.
  • Arribat a aquest punt es sol·licitarà al comprador que, si no estigués identificat com usuari registrat, ho faci o, si no tingués un compte d’Usuari Registrat, se li recomana crear-se-la. Així mateix se li demanarà que indiqui la direcció d’enviament, el mètode d’enviament i de pagament que prefereixi.

Així mateix, l’Usuari haurà d’omplir i comprovar la informació que en cada pas se li sol·licita, però, durant el procés de compra, abans de realitzar el pagament, es poden arribar a modificar les dades de la compra.
Seguidament, l’Usuari rebrà un correu electrònic confirmant que Antonio Puig - Mongetes del Ganxet ha rebut la seva comanda o sol·licitud de compra i prestació del servei, és a dir, la confirmació de la comanda. I, si és el cas, se li informarà mitjançant correu electrònic quan la seva compra estigui sent enviada. Si és el cas d'usuari registrat, aquestes informacions també podrien posar-se a disposició de l’Usuari a través del seu espai personal de connexió al lloc web. 

Un cop el procediment de compra ha conclòs, es genera una factura electrònica que es farà arribar a l’Usuari a través del correu electrònic. I, si és el cas, a través del seu espai personal de connexió al lloc web. 

DISPONIBILITAT 

Totes les comandes de compra rebudes a través del lloc web www.mongetesdelganxetpuig.com, estan subjectes a la disponibilitat dels productes i/o al fet que cap circumstància o causa de força major afecti al subministrament dels mateixos i / o a la prestació dels serveis. Si es produïssin dificultats pel que fa al subministrament de productes o no quedessin productes en estoc, Antonio Puig es compromet a contactar a l’Usuari i reemborsar qualsevol quantitat que pogués haver estat abonada en concepte d’import. Això també és aplicable en els casos en què la prestació d’un servei esdevingués irrealitzable.

2) LLIURAMENT

Enviem a la província de Barcelona,  Girona, Lleida i Tarragona. El cost d'enviament/transport és de 5€ per comanda.

Actualment, les nostres tarifes de transport (IVA INCLÓS) són les següents:

  • PROVINCIA DE BARCELONA: 5€
  • PROVINCIA DE GIRONA: 5€
  • PROVINCIA DE LLEIDA: 5€
  • PROVINCIA DE TARRAGONA: 5€

No s'efectuaran enviaments a cap altre lloc que no sigui LA PROVINCIA DE BARCELONA, GIRONA, LLEIDA I TARRAGONA.

El termini de lliurament de la comanda és de 1 a 6 dies per a la província de Barcelona depenent del dia de la setmana que s'hagi fet la comanda, excepte que per causes externes a nosaltres hi hagués algun obstacle en el lliurament de la comanda. S'efectuaran els lliuraments durant els dimarts (per la tarda) i els dimecres (tot el dia).

Per a la província de Girona, Lleida i Tarragona s'efectuaran els lliuraments cada 20 dies. S'anunciaran a la web setmanalment a mesura que el transportista els comuniqui.

Si per algun motiu, que li fos imputable, ANTONIO PUIG no pogués complir amb la data de lliurament, contactarà a l’Usuari per informar d’aquesta circumstància i, aquest podrà triar seguir endavant amb la compra establint una nova data de lliurament. En qualsevol cas, els lliuraments a domicili es realitzen en dies laborables.

Si resultés impossible efectuar el lliurament de la comanda per absència de l’Usuari, la comanda podria ser retornada al magatzem. No obstant això, el transportista deixaria un avís explicant on es troba la comanda i com fer perquè sigui lliurat de nou.

Si l’Usuari no es presenta en el lloc de lliurament a la franja horària convinguda, s’ha de posar en contacte amb ANTONIO PUIG per convenir el lliurament altre dia.

En cas que transcorrin 30 dies des que la seva comanda estigui disponible per al seu lliurament, i no hagi estat lliurat per causa no imputable a ANTONIO PUIG, s’entendrà que l’Usuari desitja desistir del contracte i aquest es considerarà resolt. Com a conseqüència de la resolució del contracte, el pagament rebut de l’Usuari li serà retornat, llevat de les despeses addicionals de transport.

3) PREUS

La compra mínima a efectuar ha de ser de 14€ (impostos inclosos)

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però els possibles canvis no afectaran les comandes o compres respecte les quals l’Usuari ja hagi rebut una confirmació de comanda.

Actualment, els mitjans de pagament acceptats són els següents:

Targetes:

Utilitzant la plataforma de pagament segur Stripe, de manera que les dades de la seva targeta són facilitades directament a aquesta plataforma qui després de procedir al cobrament, no ens els proporciona en cap cas. Aquesta és la fórmula de pagament RECOMANADA per ANTONIO PUIG - MONGETES DEL GANXET, ja que no genera cap despesa per al client i agilitza el processament de la comanda. S’accepten pagaments amb targetes Visa, Mastercard, Maestro i American Express. 

Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat bancària emissora de les mateixes, si l’entitat no autoritzés el pagament, ANTONIO PUIG - MONGETES DEL GANXET no serà responsable per cap retard o falta de lliurament i no podrà formalitzar cap contracte amb el Usuari. Una vegada que ANTONIO PUIG - MONGETES DEL GANXET rebi l’ordre de compra per part de l’Usuari a través del Lloc Web, es farà una pre-autorització a la targeta que correspongui per assegurar que hi ha fons suficients per completar la transacció. El càrrec a la targeta es farà en el moment en què s’enviï a l’Usuari la confirmació d’enviament i/o confirmació del servei que es presta en forma i, si s’escau, lloc establert.

Transferència bancària:

El pagament es realitza de forma prèvia a l’enviament de la mercaderia. Ingressant l’import de la seva comanda directament en el compte bancari que li apareix al final del procés de compra.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Aquest lloc pot utilitzar algunes galetes (cookies) per millorar la teva experiència de navegació. Si us plau, abans de continuar la navegació et recomanem que llegeixis la nostra política de galetes.